Blokkeer een afzender per e-mailadres direct in uw Hotmail

Bellen Hotmail Helpdesk

Heeft u problemen met te veel e-mails in uw account of zijn er enkele afzenders die u niet meer hoeft te e-mailen en die e-mailadressen in de geblokkeerde lijst willen plaatsen? Als dit het geval is, bent u op de perfecte site, want Hotmail Helpdesk Belgie zal u begeleiden met de juiste oplossingen die effectief en snel te volgen zijn. Het enige wat u hoeft te doen is deze gegeven stappen doorlopen voor betere resultaten.
  • U moet eerst gaan en het tabblad 'Inbox' selecteren dat u aan de linkerkant ziet wanneer u de e-mails bekijkt. U moet nu dubbelklikken op de e-mail om het bericht van de afzender te kunnen openen die u wilt blokkeren.
  • Nu ziet u de werkbalk ‘Mail’ bovenaan het huidige scherm. U hoeft alleen de optie ‘Sweep’ te selecteren.
  • Vervolgens vindt u in het dialoogvenster 'Voor e-mail van' andere opties die u helpen de e-mail op te ruimen. Als je alle berichten wilt verplaatsen of gewoon wilt blokkeren, moet je de optie 'Alle berichten uit de map Inbox en alle toekomstige berichten verplaatsen' selecteren en dit zal je helpen hetzelfde te doen.
  • Nu moet je gaan en de vervolgkeuzepijl 'Verplaatsen naar' selecteren en vervolgens hier de 'Verwijderde items' kiezen.
  • Selecteer vervolgens de OK-knop om te voltooien en dit zal u helpen om het proces bij Outlook.com te voltooien en alle berichten uit die specifieke e-mailadresmap te verplaatsen en naar de map 'Verwijderde items' te verzenden en dan wordt de afzender toegevoegd naar de lijst met geblokkeerde afzenders.
Nu zou u klaar moeten zijn om weer aan de slag te gaan met uw account, aangezien u klaar bent met de bovenstaande stappen. Maar als u problemen ondervindt, moet u onmiddellijk contact opnemen met ons team van experts en Bellen Hotmail Nummer +32-28083447. De technici hier zijn er altijd om u te begeleiden en te helpen, omdat ze altijd beschikbaar zijn en bekwaam zijn om eventuele problemen aan te pakken.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe de verwijderde e-mails van een Hotmail-account terug te krijgen?

Een goede gids om uw Hotmail.com-account onmiddellijk te deblokkeren

Hoe kan ik onmiddellijk een herinnering instellen in Hotmail?