Hoe de verwijderde e-mails van een Hotmail-account terug te krijgen?

Hotmail-mail wordt beschouwd als de meest efficiënte mailing-website die het vertrouwen heeft van een groot aantal gebruikers vanwege de geweldige technologische functies en programma's. Hoe geweldig een mailing-app ook is, op een bepaald moment moet u de hulp inroepen van een getraind persoon om bepaalde grote of kleine fouten te verwijderen. Een van deze terugkerende vragen die gebruikers tegenkomen, is hoe een persoon op een eenvoudige manier de verwijderde e-mails van een e-mailaccount kan terugkrijgen. Bent u ook op zoek naar dezelfde fout of een ander probleem met betrekking tot uw account? Neem dan zo snel mogelijk Contacten Hotmail-nummer + 32-9865478.

Hotmail Helpdesk Belgie

Stappen om de verwijderde e-mails van het specifieke account terug te krijgen zijn als volgt; -
  • De eerste stap die u moet nemen is om de webpagina van het Outlook-account te openen via een webbrowser die u naar de inbox van het account brengt.
  • Vervolgens moet u met de rechtermuisknop klikken op elk verwijderd item dat zich aan de linkerkant van het scherm bevindt, aan de onderkant van de inboxmap.
  • Zorg er daarna voor dat u klikt op de verwijderde items die zich onder aan het rechtsklikmenu bevinden, waardoor de tweede pagina wordt weergegeven.
  • Ten slotte moet u op elk selectievakje links van elke e-mail klikken en deze beëindigen door op de hersteloptie op het scherm te tikken.
Dit zijn enkele instructies om de verwijderde e-mails van een e-mailaccount terug te krijgen. Als u meer uitwerking wilt hebben over een van de onderwerpen die verband houden met uw account, dan is alles wat u hoeft te doen het Hotmail Bellen Belgie-hulplijnnummer altijd en overal. We zijn altijd hier om u 100% bevredigende hulp te bieden met betrekking tot de zorgen van uw apparaat. Het begrijpen van de urgentie van de situatie en de waarde van uw geld is onze hoogste prioriteit.Daarom stellen we uw problemen boven alles. Dus denk er niet over na en neem contact met ons op via live chats, e-mails en telefoontjes wanneer het u uitkomt.


Lees ook deze blog: Hoe kan ik een Hotmail-account eenvoudig verbinden met een Outlook-mail?

Comments

Popular posts from this blog

Een goede gids om uw Hotmail.com-account onmiddellijk te deblokkeren

Hoe kan ik onmiddellijk een herinnering instellen in Hotmail?