Wat is de manier om een ​​verzonden e-mail in een Hotmail-account terug te roepen?

Hotmail is de belangrijkste en meest ervaren mailing-app aller tijden vanwege zijn onberispelijke beveiligingsfuncties en mailingmogelijkheden. Ongeacht of u al geruime tijd met de functies van hetzelfde account omgaat, kunt u zeker te maken krijgen met grote of kleine hindernissen tijdens het gebruik van het e-mailaccount. Vandaag gaan we vooruit om u een gemakkelijkste uitweg te bieden aan de algemene vraag om een ​​verzonden e-mail in het bovengenoemde e-mailaccount onmiddellijk terug te roepen. Als u ook last heeft van een of ander probleem met uw e-mailaccount, dan kunt u het Contacten Hotmail hulplijnnummer bellen om onmiddellijke en onmiddellijke oplossingen te krijgen die aan uw account zijn gekoppeld.

Stappen om een ​​verzonden e-mail in hetzelfde e-mailaccount terug te roepen, worden hieronder beschreven: -


1. Ten eerste moet u de optie Bestand en Info kiezen op de hoofdpagina en ervoor zorgen dat het account van waaruit u de e-mail heeft verzonden, is geselecteerd.

2. Kies nu de knop Terug, gevolgd door de map met verzonden items die aanwezig is in het navigatievenster van uw account.

3. U moet dubbelklikken op het e-mailbericht dat u wilt vervangen of intrekken en dan krijgt u twee opties te zien.

4. U kunt ofwel ongelezen kopieën van dit bericht verwijderen selecteren of u kunt ongelezen kopieën verwijderen om het te vervangen door een nieuw bericht.

Dit zijn de suggesties waarmee u rekening moet houden bij het terugroepen van een verzonden e-mail in een e-mailaccount. Als u deze oplossing niet zo nuttig vindt, neem dan gerust contact op met Hotmail Service Center volgens uw voorkeur. Inzicht in de urgentie van de situatie en de waarde van ons werk, daarom behandelen we uw probleem als onze hoogste prioriteit. U kunt ons bereiken via live-chats, e-mails en telefoontjes volgens uw voorkeur en comfortzone. Onze professionele en ervaren technici zullen u bijstaan ​​door te kiezen voor alle manieren en middelen om uw vraag op te lossen. Denk dus niet te veel na en bereik in plaats daarvan.

Comments

Popular posts from this blog

Blokkeer een afzender per e-mailadres direct in uw Hotmail

Hoe de verwijderde e-mails van een Hotmail-account terug te krijgen?

Hoe vergeten / verloren hotmail-wachtwoord opnieuw in te stellen?