Wat is de manier om POP in een Hotmail-account onmiddellijk in te schakelen?

Hotmail is een mailingsite die geen uitgebreide informatie nodig heeft, omdat deze al zo lang door de meeste gebruikers wordt gebruikt. Hoe goed u zich ook bewust bent van de functies van hetzelfde account, op een bepaald moment moet u de hulp van een professional inroepen om meer te weten te komen over verschillende aspecten van een account. In dit stukje informatie komt u de gemakkelijkste manier tegen om de functie van het inschakelen van POP in het specifieke e-mailaccount te gebruiken, waardoor een persoon de lokale kopieën van de e-mail bij hem of haar kan houden. Het is raadzaam om deze blog of het Bellen Hotmail Belgie nummer op zijn vroegst te blijven lezen.

De stappen om POP in een e-mailaccount in te schakelen, worden hieronder vermeld: -

1. U moet uw browser openen en vervolgens inloggen op uw e-mailaccount door een wachtwoord en de gebruikersnaam op te geven.

2. Vervolgens moet u op de opties aan de rechterkant van de pagina klikken en op het optiemenu tikken.

3. Nu moet u de apparaten en apps verbinden met de POP-link in het linkerdeelvenster van het scherm van uw e-mail.

4. Kies de inschakeloptie in de POP-kop en ook de optie "laat het apparaat geen e-mails verwijderen uit Hotmail".

Dit is de gemakkelijkste procedure om POP in een e-mailaccount in te schakelen met enkele onmiddellijke stappen. Als u meer hulp nodig heeft bij problemen met uw account, neem dan zo snel mogelijk contact op met het Hotmail Helpdesk-nummer. Hier is onze staf van deskundige technici goed voorbereid om met allerlei problemen in verband met uw account om te gaan, aangezien ze jarenlange expertise hebben in het afhandelen van grote of kleine fouten als een professional. Het is raadzaam om niet uit te stellen als het probleem ernstig is, omdat dit kan leiden tot permanente schade aan het account. Neem dus gerust contact op met onze experts via live-chats, e-mails en telefoontjes wanneer het u uitkomt of voor uw voorkeur.

Comments

Popular posts from this blog

Blokkeer een afzender per e-mailadres direct in uw Hotmail

Hoe de verwijderde e-mails van een Hotmail-account terug te krijgen?

Hoe vergeten / verloren hotmail-wachtwoord opnieuw in te stellen?